f t g m
Copyright © 2020 Home - Hostgator Reviews - Flipperverhuur.nl is een geregistreerde handelsnaam van T.D. van Mulken in Stein.

Article Index

 

Verhuur van flipperkasten

De flipperkast is retro en toch nog steeds modern.

Feestje? Bij uw vereniging, thuis, of op de zaak? Huur eens een of meerdere flipperkasten, huurperiodes mogelijk al vanaf 1 dag !

De positieve reacties van onze klanten bewijzen het elke keer weer: perfect amusement voor alle gelegenheden, denk aan verenigingsavond, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, open dagen, bruiloft, communiefeest, baby borrel, braderie, scholen, vriendenavond, etc, etc...


Flipperverhuur.nl is al jaren een van de bekendste bedrijven op het gebied van verhuur van speelautomaten en flipperkasten.

Met meer dan 20 jaar ervaring met speelautomaten verkeren onze verhuur automaten in top conditie. Mochten er onverhoopt storingen zijn kunt U een beroep doen op onze service dienst die indien een reparatie teveel tijd in beslag neemt de flipperkast omruilt.

Onze voorraad wisselt regelmatig, wij kunnen dan ook geen toezegging over welke kast wij leveren. Wij verhuren derhalve "een flipperkast". Wij proberen wel rekening te houden met uw voorkeur.

Onze flipperkasten zijn niet voorzien van een muntinworp, vanwege wettelijke bepalingen is alleen vrij spelen toegestaan.

 

 

Momenteel vast in onze voorraad :

Lethal Weapon 3

StarWars

Jurassic Park

Diverse wisselende modellen

 

 

 

 

Klik hier, like Flipperverhuur.nl op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuws